Iratkozzon fel hírlevelünkre

Duna Rádió

duna

Duna World Rádió – a szülőföld hangja

Február 27-től sugározza műsorát a közmédia új csatornája, a világszerte fogható Duna World Rádió

2012. február 27-én, hétfőn megszólalt „a szülőföld hangja", a Duna World Rádió, a közmédia önálló digitális műholdas rádiócsatornája. Mint neve is jelzi, a Duna Világrádió szándéka a hazájuktól távol élő magyarokat világszerte tájékoztatni az anyaország történéseiről, eseményeiről. Európa, Észak Afrika, a Közel–Kelet, Észak és Dél-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland magyar ajkú lakói február 27-től minden nap ingyenesen hallgathatják anyanyelvükön szülőföldjük eseményeit. Jelen és múlt összeér a Duna World Rádió műsoraiban: naponta krónikák, hírek, közéleti és kulturális műsorok, műsorrészletek, összeállítások hangzanak el a Kossuth Rádió és a Bartók Rádió aznapi műsoraiból, hogy távol élő honfitársaink tájékozódhassanak mindarról, ami a magyar közvéleményt foglalkoztatja. Ugyanakkor kultúránk alapköveiről és hagyományainkról sem feledkezünk meg: a Duna Világrádió ízelítőt ad a magyar Közszolgálati Archívum egyedien gazdag kínálatában található klasszikus irodalmi, rádiószínházi, zenei és humoros felvételekből is.

Legyen velünk február huszonhetedikétől, hétfőtől! A szülőföld hangja szól, értékes tartalommal, minden honfitársunknak – a Duna World Televízió műholdas csatornáin és a világhálón.

Duna World Rádió – magyar hang a világban.

Vételi lehetőségek

A Duna World Rádió vételkörzete: Európa (szabadon fogható), Észak-Afrika (szabadon fogható), Nyugat-Ázsia (Afganisztán, szabadon fogható), Észak-Amerika (részben szabadon a C sávban, részben előfizetési díj ellenében a teljes USA területén hozzáférhető), Ausztrália és Új-Zéland (szabadon fogható), Dél-Amerika (szabadon fogható). A vételhez szükséges műszaki paramétereket a http://www.mtva.hu/vetel oldalon találják.

ESEMÉNYNAPTÁR


2019
20
Február
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések